kartice-manje

ELEMENTAL
06.05.2017.
BEOGRAD - DOM OMLADINE

El. pošta

Koncerti

elemental_banner.jpg

Popularni hrvatski bend ELEMENTAL će, na radost brojnih fanova, održati dugo očekivani samostalni koncert 6. maja u Domu omladine.

Muzika Elementala je za 19 godina, na sedam albuma doživela mnogo transformacija. U njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji, čija je baza u rep muzici, mogu se naći različiti žanrovi. Pozajmljujući od svakog ono u čemu su se najviše prepoznali obogaćivali su sopstveni muzički stil. Kompletni su autori svih pesama, te se trude da društveno angažovanim tekstovima ukazuju na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem.

"Mi smo bend koji pleše na granici nemogućeg i to čini uspješno. Ne osjećam da sam bilo kojom pjesmom ili albumom izdala ono u što vjerujem - kreacija mora biti slobodna, moramo biti ono što jesmo, autentični i stajati iza svojih riječi i muzike" rekla je harizmatična Mirela Priselac – Remi.

Osim što su vrhunski studijski muzičari, na brojnim nastupima u celom regionu dokazali su se kao jedan od najboljih koncertnih bendova, koji ima blizak odnos i odličnu komunikaciju sa publikom.

Poslednji album "Tijelo", koji su izdali prošle godine, povodom 18 godina rada, označava prekretnicu u njihovom radu i to je prvo izdanje Elementala za sopstveni label 383 Records, ali i prvi dvostruki studijski album sa 18 pesama. Pored pesama sa novog albuma, koje su već postale hitovi, "Goli i bosi", "Sve je moje tuđe", "U duši smo junaci", "Hej Slaveni", publika u Beogradu će uživati i u već dobro znanim pesmama "Malena", "Napokon", "Iz dana u dan", "Prokleta ljubav" i mnogim drugim.

GDE?

BEOGRAD
DOM OMLADINE

KADA?

SUBOTA 06.05.2017. u 21č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO PARTER / STAJANJE - 1150 dinara RASPRODATO!
PARTER / STAJANJE - 1250 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.