kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

STAND UP NIKOLE RADOJLOVIĆA
07.12.2022.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Dom kulture

 Nikola Radojlovic 7 DEC baner

Na osnovu obaveštenja organizatora da je došlo do odlaganja događaja STAND UP NIKOLE RADOJLOVIĆA koji je trebao da se održi 16.11.2022, a pomera se na 07.12.2022.
Sve karte koje su kupljene za 16.11.2022. važiće za novi datum 07.12.2022. a ukoliko nekome ne odgovara taj tadum, može da traži povrat uplaćenih sredstava.
GIGS TIX DOO donosi odluku o povraćaju prodatih ulaznica kupcima koji su ulaznice kupili preko GIGS TIX prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da postupite na sledeći način:

  1. Skinuti elektronski formular klikom na ovaj link.
  2. Elektronski formular može se popuniti isključivo na PC / Mac računaru, korišćenjem programa Adobe Acrobat Reader DC. Ukoliko taj program nemate instaliran možete ga besplatno skinuti sa ovog linka.
  3. Informacije i pravila podnošenja zahteva nalaze se na drugoj stranici formulara.
  4. Potpuno popunjen formular snimite i pošaljite mejlom na adresu   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja pošaljite nam upit na mejl adresu  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu molimo Vas da postupite na sledeći način:

Ako ste ulaznicu kupili na fizičkom prodajnom mestu u okviru GIGS TIX prodajne mreže, potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mesto na kom ste kupili ulaznicu i podnesete zahtev za povraćaj novca.

Povraćaj se vrši u periodu od 30.11 - 05.12.2022. pa sve kupce molimo da potražuju novac za kupljene ulaznice za pomenuti događaj u ovom vremenu, da kasnije ne bi bilo problema oko povraćaja.

Stand up Nikole Radojlovića "Mala neprijatnost" 07. decembra u Domu kulture NS!

One man show Nikole Radojlovića "Mala neprijatnost" ponovo u Domu kulture NS u sredu, 07. decembra!

Kako je nastao show "Mala neprijatnost"?

Nikola se smorio kada je shvatio da njegov vredniji imenjak Jokić ima 7 godina manje. Obraduje se kad čuje da još ima mladih koji slušaju pravu, kvalitetnu, izvornu Seku Aleksić iz 2003. godine, a ne ove autotjun gluposti danas. Slučajno je otkrio da može da zadovolji više nepoznatih žena istovremeno, i od tada ne propušta da ponese lepezu u autobus. U svoj život uveo je novine poput joge, grupne psihoterapije, čašice žestine posle ručka, a sve to da bi se samo osećao standardno. Preterano inspirativna svakodnevnica mu je dijagnostikovana pre par godina zbog čega je umalo završio na inspiratoru. Ipak, sada je dobro, odnosno, standardno, a sve što mu se dešavalo skupio je u dve reči: ,,Mala neprijatnost".

Ulaznice su za SEDENJE/STAJANJE.
Nakon kupovine ulaznice, možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sedeće mesto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

SREDA 07.12.2022. u 20h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 700 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.