kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

BOJANA STAMENOV BEND
20.10.2022.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Dom kulture

BojanaStamenovBend 20 OKT

Bojana Stamenov bend prvi put u Domu kulture NS, 20. oktobra!

Bojana Stamenov, poznata kao srpska Aretha Franklin, jedna je od najkvalitetnijih vokala srpske muzičke scene. Sa svojim bluse bendom pod nazivom Bojana Stamenov bend prvi put će nastupiti u četvrtak, 20. oktobra u Domu kulture Novi Sad od 22 časa.

Bojana Stamenov bend je blues sastav koji je nastao 2021. godine, sa autentičnim bluz zvukom, autorskim kompozicijama i prepoznatljivom energijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Trenutno, bend u sastavu Bojana Stamenov - vokal, Gabor Bunford – sax, Dušan Milivojević – gitara, Armand Mesaroš – bas i Goran Evetovic – bubanj, snima svoj prvi autorski album na egleskom jeziku.
Bojana Stamenov potiče iz muzičke bluzerske porodice i veoma je rano počela da se bavi muzikom, od klasične gitare, preko renesansne i arapske laute i brijnih drugih instrumenata, do raskošne vokalne interpretacije bluza, funk-a, soula na mnogobrojnim nastupima, koncertima i gostovanjima.

Nakon učešća i predstavljanja široj javnosti u trećoj sezoni tv šou-a „Ja imam talenat",  otpočinje saradnju sa poznatim muzičarima, ređaju se studijski angažmani i nastupi na bluz festivalima i muzičkim manifestacijama širom zemlje. 2015.godine predstavljala je Srbiju na takmicenju za Pesmu Evrovizije sa kompozicijom „Beauty Never Lies".

Povedite vama omiljenu osobu te oktobarske večeri u Dom kulture NS i podsetite se zašto za ovakve događaje vredi izdvojiti vreme.
Prvih 50 ulaznice su u prodaju po promo ceni od 1.000 rsd. a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

Nakon toga cena ulaznice će biti 1.200 rsd.
Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1.500 rsd.

Ulaznice su za stajanje, a nakon kupovine možete rezervisati sto u klubu u zavisnosti od popunjenosti slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

ČETVRTAK 20.10.2022. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

 

-->