kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

ZORAN PEVA ARSENA
13.10.2022.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Dom kulture

ZoranPevaArsena 13 OKT

Koncert „Zoran peva Arsena" kao simbol neraskidivog prijateljstva, 13 oktobra u Domu kulture NS!

Album „Zoran peva Arsena", dirljiva posveta najvećem hrvatskom kantautoru Arsenu Dediću, svojim je izlaskom u februaru 2019. godine pobudio veliki interes u regiji i zauzeo prva mesta top lista po prodaji.

Nažalost, epidemija i prerana smrt jednog od najboljih svjetskih gypsy swing gitarista Damira Kukuruzovća prekinuli su promo turneju albuma, no ipak, na želju Zorana, Damirove Marijane i Damirovog Django Banda, s mladim Kukuruzovićevim slijedbenikom, gitaristom, Jurajem Markačem program "Zoran pjeva Arsena" i dalje će živjeti na koncertnim nastupima u regiji, kojima će se Predin i Damirov Django Group pokloniti i Arsenu i Damiru.

Novosadska publika će moći da uživa u ovom programu slovenačkog kantautora Zorana Predina & Damirov Đango Group na koncertu naslovljenom „Zoran peva Arsena", u četvrtak, 13. oktobra u Domu kulture Novi Sad sa početkom u 21 čas.

Za album "Zoran peva Arsena", Predin je kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz Dedićevog šarolikog opusa odabrao 12 pesama, od kojih su klasici poput: „Kuća pored mora", „Moderato Canatbile", „Ni ti, ni ja", „Imenom sam tvojim zvao", „Pamtim samo sretne dane" dobile su novi stil koji će sasvim sigurno podjednako oduševiti Dedićevu, Kukuruzovićevu i Predinovu publiku, ali i sve one koji vole Leonarda Cohena i Vaya con Dios.
Na četiri pesme gost je Matija Dedić, slavni pijanist koji je svojim muzičkim umijećem ovim pesmama dao potrebnu autentičnost.
Zoran Predin je velikog autora osećao kao mentora, starijeg brata i srodnu poetsku dušu.

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

ČETVRTAK 13.10.2022. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1800 2100 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.