kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

NEMI PESNIK + KENI NIJE MRTAV
26.05.2022.
NOVI SAD - DOM KULTURE

El. pošta

Dom kulture

 NemiPesnik

Spremite se za žurku na kakvoj odavno niste bili.
Spremite se na neočekivano.
Prepustite se ritmu i uživajte zajedno sa svima.

JUTRO


Uz Jutro žurku uživaćete u hitovima bendova i izvođača sa regionalne scene, što novih tako i starih. Spremi se za pravu vrelinu kao u Akapulku, možda pronađeš ljubav u klubu, možda je počneš iz početka a možda i vidiš da je to samo pivo! U svakom slučaju spremi se za puno đuskanja koje ti možda pomogne da upoznaš ženu/muškarca od vanilije koji tebi pripada!

KENI NIJE MRTAV


Sinonim harizme za bas gitarom viče "the smiths za kišu", a na pomen sunčanog dana jednoglasno rekoše "venecijaneri". Keniji su moćna gitarska trojka koja poziva na ples, savršenu mešavinu ritma prošaranog emocijama sastavljenog u album „Ajmo da plešemo"


https://www.youtube.com/watch?v=AzBMw_t-asQ

NEMI PESNIK


Saučesnici u pravom ritmu i odličnim stihovima. Bend koji se ne skida sa radio talasa. Petorka koja će vas pomeriti iz ose. Glasnogovornici onoga što većina oseća, a malo njih je spremno da kaže naglas.


https://www.youtube.com/watch?v=gx44S6asNeQ


VIKEND CELU NOĆ


Zaboravi na juče i na sutra, na sve probleme koji postoje, prepustiti se Weekend-u. Ako si pravi "die hard" fan , onda je Vikend celu noć skrojen za tebe

GDE?

NOVI SAD
DOM KULTURE

KADA?

ČETVRTAK 26.05.2022. u 21h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 600 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.