kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

RAMBO AMADEUS
01.10.2022.
NOVI SAD - GERILA BAR

El. pošta

Događaji

 rambogerila22

Rambo Amadeus, nakon pauze prouzrokovane korona virusom, započinje seriju javnih proba po klubovima koji imaju tradiciju žive svirke.
Jedna od prvih javnih proba desiće se u novosadskoj Gerili u subotu, 01. oktobra.
Prema rečima njegovog Imperatorstva, nastup u Gerili neće okarakterisati kao koncert nego kao javnu probu sa svojim Vinetuima u kojem želi interakciju sa publikom kako bi dodatno usavršavao program:
„Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane koronom, pojavila se prirodna potreba da neko vrijeme pored koncerata koje smo polako počeli da zakazujemo, radimo i "javne probe" po klubovima koji imaju tradiciju klupske, žive svirke, i na taj način brže uđemo u koncertnu formu. Samo u interaktivnom procesu sa publikom moguće je usavršavati program, istovremeno improvizovati i komunicirati s publikom, pa su ove javne probe jedini djelotvoran način da postignemo postavljeni cilj." 

GDE?

NOVI SAD 
GERILA BAR

KADA?

SUBOTA - 01.10.2022. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 1500 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.