kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

TRAUMER
18.06.2022.
BEOGRAD - BARUTANA

El. pošta

Događaji

Traumer1806 baner

Pravo iz pariskog podzemlja dolazi nam Traumer, umetnik koji ima urođenu sposobnost da uplete suptilne narative i duboko nijansirane ritmove u svoj hipnotizirajući minimal house zvuk.

Traumer je godinama veoma traženo ime evropske techno scene, čemu delimično može da zahvali traci "Hoodlum" koja je postala prava techno himna u klubovima širom sveta i obezbedila mu mesto na samom vrhu evropske elektro scene. Ovaj Francuz je široj publici uglavnom poznat po nešto tvrđem zvuku, ali je prava istina da ovaj talentovani mladić u svom opusu neguje sve od beskompromisnog techno-a do melodičnih deep house i jazzy zvukova, što u punom sjaju pokazuje njegov producentski talenat. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih.

GDE?

BEOGRAD
BARUTANA

KADA?

SUBOTA - 18.06.2022. u 23h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 990 dinara
VIP FERRARI - 1390 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.