kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

LILLY PALMER
27.05.2022.
BEOGRAD - BARUTANA

El. pošta

Događaji

lillyPalmer2705 baner

Mlada Švajcarkinja, Lilly Palmer muziku smatra slobodom, a ovu filozofiju oslikava i na svoje setove u okviru kojih sebe ne ograničava na srodne žanrove. Kombinujući impulsivni techno i melanholične deep zvuke, Lilly je pravi predstavnik evropskog andergraunda. DJ-ingom se bavi od 2015. godine, ali ljubav prema muzici gaji od detinjstva. Nastupala je na klupskim i festivalskim žurkama od Zapadne, Srednje i Istočne Evrope, do Izraela i Indije. Bavi se i produkcijom u studiju u Amsterdamu u kom trenutno živi. Njene trake izdaju Drumcode, Octopus records i drugi.

GDE?

BEOGRAD
BARUTANA

KADA?

SUBOTA - 21.5.2022. u 23h
PETAK - 27.5.2022. u 23h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

REGULAR - 990 dinara
VIP - 1390 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.