kartice-male-2017

TRIO SVETI
25.08.2017.
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

El. pošta

Događaji

TRIO_BANER.jpg
Trio Sveti je ansambl virtuoznih muzičara sa našeg podneblja. Bubnjar Marko Đorđević više od dvadeset godina gradi uspešnu muzičku karijeru u New York-u, dok su Vasil Hadžimanov (Berklee) i Branko Trijić (Amsterdam Conservatorium), povratkom u zemlju nakon muzičkih studija ozbiljno uticali na napredak savremene instrumentalne muzike na našim prostorima. Članovi grupe Trio Sveti iskustvo i kredibilitet stekli su svirajući sa vrhunskim svetskim muzičarima poput Lionel Loueke-a, Matt Garrison-a, David Binney-a, Aaron Goldberg-a, Antonio Sanchez-a, Wayne Krantz-a, Teodossi Spasov-a, Tivon Pennicott-a, Aaron Goldberg-a, Clarence Spady-a, itd.

Sva trojica su komozitori i vode svoje sastave.

Zanimljivo je da se svi članovi grupe bave i pedagogijom (Marko je profesor na Berklee-u, a radionice je držao u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi, Aziji i Africi), Vasil je profesor na muzičkoj akademiji u Stipu a Branko profesor klasične gitare). U skladu sa tim, osim večernjeg koncerta, Trio Sveti ce izvesti i radionicu u popodnevnim časovima. Radionica je koncipirana tako da bude zanimljiva kako muzičarima tako i ljudima koji muziku vole a ne sviraju ni jedan instrument. Zamišljena je kao dijalog sa publikom, uz široku lepezu tema - ljudskih, muzičkih, kosmičkih, metafizičkih...

Ovaj događaj realizuje se uz podršku odeljenja za kulturu ambasade SAD u Beogradu.

Trio Sveti će koncert održati u Firchie Think Tank Studiu 25.avgusta u 22h.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima sistema GIGS TIX.

Pretprodaja: 300 dinara
Na ulazu: 400 dinara

GDE?

NOVI SAD
FIRCHIE THINK TANK STUDIO

KADA?

PETAK 25.08.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PROMO CENA - 300 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.