kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

JAIL FESTIVAL
30.7-01.08..2020.
HIPODROM ZOBNATICA

El. pošta

Festivali

jailfestival

 Jail festival je muzički festival u Vojvodini, na severu Bačke, nastao sa idejom o izgradnji jedinstvenog muzičkog programa za sve generacije bez obzira na nacionalnost, veru, kulturu... Ideja je Sloboda i jednakost za svakoga, a centar paznje je muzika i šarenoliki festivalski programi.

Jail klub ima prilično uspeha za sobom, ali je došao trenutak da započnemo nešto veće, da ostvarimo neke više ciljeve.
Više nam nije dovoljan jedan koncert, odlučili smo da organizujemo ceo festival, čija će muzička ponuda biti dostojna svega što smo do sada radili u Jail klubu.

Festival na obali jezera kod Bačke Topole, koji će trajati tri dana, gde će se moći i prespavati: ovo će biti prvi, pravi i neizostavni Jail Fest!

Organizacioni odbor Jail Festivala odlučio je da izađe u susret svima koji nameravaju da posete ovaj jedinstveni muzički, sportsko-zabavni događaj leta u bačkoj ravnici, na hipodromu Zobnatica kod Bačke Topole.

„ Svesni smo činjenice da su protekli meseci namučili mnoge ljude, odnosno da su iz materijalnog pogleda dodatno negativno uticali na budžet svakog pojedinca. Upravo zbog toga se trudimo da budemo pristupačni i da, koliko nam mogućnosti dozvoljavaju, dodatno izađemo u susret svima koji nameravaju da posete naš događaj. Iz tog razloga smo odlučili da u predstojećem periodu odobrimo extra popuste u prodaji ulaznica za festival." – saopštili su organizatori Jail Festivala.
Akcija će trajati od 7.jula do 27.jula.

Program : 


Četvrtak, 30. jul.

17.00 Lutke na koncu

18.00 Auróra

20.00 Leander Kills

22.00 S.A.R.S.

Petak, 31. jul

20.00 Neoton Família

22.00 Crvena Jabuka

00.00 Dj Dule Retro Disco

Subota, 01. avgust

18. Dza ili bu

19.00 Prosectura

21.00 Tankcsapda

23.00 Van Gogh

GDE?

BAČKA TOPOLA
HIPODROM ZOBNATICA

KADA?

ČETVRTAK - NEDELJA
30.7 - 01.08.2020. 

VRSTE I CENE ULAZNICA?

TRODNEVNA ULAZNICA - 3500 dinara 2500 dinara
PAKET ULAZNICA SA KAMPOM - 4000 dinara 3000 dinara
JEDNODNEVNA ULAZNICA - 1500 dinara  1000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

FESTIVAL SRPSKOG PODZEMLJA 5

12. I 13. april, Novosadski sajam, hala 6

https://www.facebook.com/FestivalSrpskogPodzemlja.official/

https://festivalsrpskogpodzemlja.weebly.com/

 

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo prva četiri benda, od ukupno 16 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu i bez prekida se smenjivati na dve festivalske bine.

 

Dobrodošlicu na FSP5 želimo:

 

TRI KAPLJICE, novosadski ženski punk rock sastav koji je postao sinonim za odličan koncertni performans prepun energije, dinamike i direktnog stava.

https://www.facebook.com/3kapljice/

 

 

BRIGAND, predstavnici penčevačkog podzemlja po prvi put će se predstaviti publici FSPa i sa svima podeliti svoj upečatljivi alternativni zvuk prožet mnoštvom uticaja od sludge-dooma do noise i pa i metala.

https://www.facebook.com/Brigandband/

 

 

OTVORENI PRELOM, senćanski anarho core-punkeri će po prvi put zatresti temelje FSPa i preneti svoje beskompromisne stavove.

https://www.facebook.com/punkcina/

 

 

RIVERROTH, najaktivniji podmladak novosadske thrash-black metal scene takođe prvi put nastupaju na FSPu i sa sobom donose svežu energiju i pozitivno ludilo najsvežijih stanovnika domaćeg podzemlja. 

https://www.facebook.com/Riverroth/

 

 

 

Ulaznice za predstojeći festival biće u prodaji od 4. marta po ceni od 500rsd.

 

 

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.

 

 

Slovenački metal na petom Festivalu srpskog podzemlja!

https://www.facebook.com/FestivalSrpskogPodzemlja.official/

 

 

Veliko nam je zadovoljstvo što vam u prvoj objavi dela programa petog Festivala srpskog podzemlja možemo predstaviti sadržaj koji apsolutno oslikava duh nezavisnih krugova andergraund scene, njenu suštinu i važnost. To jeste neraskidiva saradnja između svih onih koji se osećaju kao pripadnici podzemnih krugova umetnosti, onih koji stvaraju pre svega motivisani iskrenim osećanjima i željama.

 

Na ovogodišnjem festivalu predstavljamo vam baš takvu saradnju, dugotrajnu povezanost i prijateljstvo sa najlegendarnijim metal bendom iz Slovenije, bendom Sarcasm.

Više puta su nam se staze ukrstile sa ovim gromadama eks JU scene i uvek je bilo na obostrano zadovoljstvo.

Ovoga puta bend će nastupiti kao specijalni gosti Festivala srpskog podzemlja i pružiti nam ugođaj sa šmekom stare škole 80ih godina. Još od 80ih delujući na marginama muzičke scene Slovenije vešto nas opominju i upućuju da prave vrednosti nikada ne mogu da budu gurnute u zapećak, dokle god postoje iskreni borci za andergraund.

 

Više o bendu: https://www.facebook.com/Sarcasm-band-159382054102533/

 

 

Zajedno sa bendom Sarcasm Festival će ugostiti dokumentarac Železne Stopinje koji je prvi film ove vrste u Sloveniji i bavi se nastankom i počecima hevi metal pokreta u tadašnjoj jugoslovenskoj republici.

Film su zajedno kreirali Jure Gorjanec i Denis Brnčić koji su na vrlo zanimljiv i temeljan način dočarali duh tadašnjeg vremena i povezali ga sa današnjim dešavanjima na tamošnjoj sceni. Film je nedavno premijerno prikazan i na nacionalnoj televiziji Slovenije, a prikazivanje u sklopu našeg festivala biće ekskluzivna premijera u Srbiji što nam čini veliku čast. Autor i producent filma Denis Brnčić i art direktor filma Ognjen Zeljić takođe će biti gosti festivala i biće im drago da se susretnu sa domaćom publikom i podele sa nama svoja iskustva i viđenje aktuelne nezavisne scene.

 

Više o filmu: https://www.facebook.com/zeleznestopinje/