kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

INMUSIC FESTIVAL 2022
20-22.6.2022.
ZAGREB - JARUN

El. pošta

Festivali

INM-2022-banner

Jubilarno izdanje INmusic festivala neće se moći održati u junu 2021. godine zbog nastavka delovanja više sile – pandemija koronavirusa i dalje onemogućava održavanje velikih javnih okupljanja.

Usprkos optimizmu koje je donelo otkriće više vrsta vakcina protiv COVID-19 krajem 2020. godine te najave plana vakcinisanja svetskog stanovništva u prvim mesecima 2021. godine, borba protiv pandemije koronavirusa u realnosti se pokazuje dugotrajnijom i izazovnijom od očekivanja. Na tragu nužnog nastavka sprovođenja epidemioloških mera i ograničenja u svrhu zaštite stanovništva od širenja epidemije bolesti COVID-19, a koje podrazumevaju i nužan nastavak zabrane održavanja javnih događaja i velikih okupljanja, kao i sledom odluka i drugih evropskih vlada o nastavku zabrana javnih okupljanja u narednim mesecima preko kontinenta, nažalost ni 15. INmusic festival neće moći biti održan u najavljenom terminu u junu 2021 godine.

Novi datumi održavanja INmusic festivala #15 je od 20. do 22. juna 2022. godine, a festivalski kamp će ugostiti posetioce 15. INmusic festivala od 17. do 24. juna 2022. godine. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 i prateći kamp naravno ostaju važeće za nove datume održavanja INmusic festivala #15.

Organizacija INmusic festivala je u intenzivnoj komunikaciji o odlaganju dogovorenih nastupa sa svim objavljenim i neobjavljenim izvođačima. S obzirom da je u pitanju veoma zahtevan proces ponovnog ugovaranja čitavih turneja koji zahteva složenu međunarodnu koordinaciju, izvođači i organizacija festivala mole za strpljenje i razumevanje dok se odlaganja najavljenih turneja ne zaključe.

INmusic festival zahvaljuje svim posetiocima i prijateljima festivala na iskazanoj podršci i uloženim naporima za suzbijanje epidemije koja nam je otela još jedno bezbrižno koncertno leto i ostaje istrajan u uverenju da odgovornim ponašanjem, solidarnošću i razumnim optimizmom i naša verna koncertna publika može očekivati povratak velikih muzičkih događanja.

Jedan od najintenzivnijih i najuzbudljivijih muzičkih sastava današnjice, Nick Cave & The Bad Seeds,pored legendardnog benda The Killers novi su headlineri jubilarnog INmusic festivala #15!

GDE?

ZAGREB 
JARUN

KADA?

PONEDELJAK-SREDA 20-22.6.2022

VRSTE I CENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 8900 dinara
KAMP ULAZNICA - 3900

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.