kartice-male-bez-amex-2017

APGRADE WEEKEND 2018
01-02.06.2018.
BEOGRAD - BARUTANA

El. pošta

Festivali

apgrade2018

Apgrade Weekend 04: Âme, Answer Code Request, Jackmaster, Miss Kittin

U prodaji i pojedinačne ulaznice za junski Apgrade Weekend u Barutani!

U protekle tri godine Apgrade Weekend bio je rezervisan za prve septembarske dane kao svojevrsno finale sezone velikih muzičkih događaja pod otvorenim nebom. Posle tri izdanja u kojima smo gledali lidere elektronske scene, četvrto po redu izdanje održaće se na samom početku letnje sezone 1. i 2. juna u Barutani!
Za novo, junsko izdanje već je poznata je i kompletna postava, pa u Barutani 1. juna nastupaju vicešampion poslednje RA liste i glazgovski mjuzikmanijak Jackmaster, te francuska elektro diva čiji zvuk danas ponovo dominira svetskom scenom - Miss Kittin!
U subotu, 2. juna, vikend nastavljaju Kristian Beyer u formatu famoznog nemačkog tandema Âme i tehno inovator Ostgut Ton etikete i rezident Berghaina Answer Code Request. Ubitačni junski sastav, sabran u jednom vikendu, pojačaće i domaći igrači Marko Milosavljević i Feloneezy.

Ograničena količina dvodnevnih vikend ulaznica po prvoj ceni od 1590 din za Parter i 2290 din za VIP Terasu, te jednodnevnih po identičnoj ceni za petak ili subotu od 990 za Parter, odnosno 1390 dinara za VIP Terasu, prodaju se na svim GIGS TIX prodajnim mestima.

GDE?.

BEOGRAD
BARUTANA KALEMEGDAN

KADA?

01-02.06.2018. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

DVODNEVNA - 1590 dinara

VIP DVODNEVNA - 2290 dinara

PETAK 1.JUN - JACKMASTER, MISS KITTIN - 990 dinara
SUBOTA 2.JUN - AME, ANSWER CODE REQUEST - 990 dinara

VIP ULAZNICA - PETAK 1.JUN -  1390 dinara
VIP ULAZNICA - SUBOTA 2.JUN - 1390 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.