kartice-male-2017

SHURIKEN OPEN AIR FESTIVAL
17.06.2017.
NOVI SAD - PETROVARADINSKA TVRĐAVA

El. pošta

Festivali

gigstix_baner_sajt.jpg

Shuriken je potpuno novi koncept Drum & Bass događaja koji je uspešno pokrenut kao prvi tematski festival te muzike u Srbiji prošle godine u decembru, u vidu dvodnevnog festivala, gde su nastupili izuzetno cenjeni i popularni izvođači sa samog vrha svetske scene.
Priču nastavljamo ovog leta na Petrovaradinskoj Tvrđavi pod vedrim nebom 17. juna, a taj događaj će ujedno biti i promocija nove bine na Exit Festivalu za koju smo mi Drop Sensei dobili rezidenturu.
Naš program nove bine na Exit Festivalu će biti predstavljen 6.jula u četvrtak i 9. jula u nedelju, gde će nastupiti nekoliko svetski poznatih stranih producenata, zatim, značajni i uticajni, a takođe veoma mladi i talentovani producenti i DJ-evi iz cele Srbije, uz podršku nas Drop Sensei kao rezidenata nove bine.

Prvi Shuriken Open Air Festival će otvoriti izuzetno cenjeni i popularni producent iz Londona InsideInfo, a to će biti ujedno i promocija njegovog debitantnog albuma koji je izašao u aprilu tekuće godine na Viper izdavačkoj kuci, kao kruna njegovog decenijskog rada.
Njegov nastup će upotpuniti sjajan ženski vokal Miss Trouble, takođe iz Londona, sa kojim sarađuje duži niz godina, a njihovi zajednicki hitovi "Metamorphosis" i "Revolution" su trenutno jedni od najvećih Drum & Bass hitova širom planete.

Na Shurikenu će premijerno nastupiti beogradski duo producenata Splash Heads, koji su se poslednjih godina popeli u vrh svetske scene, a to dokazuju brojna izdanja za Eatbrain, Blackout, Renegade Hardvare i mnoge druge etikete.

Pored zvezda večeri nastupice veoma mladi i talentovani DJ-evi iz Novog Sada iz okoline, Massivity, Re:Vibe, uz podršku Drop Sensei domaćina.
_____________________________________________

Line up:

Insideinfo / Viper / Velika Britanija
Miss Trouble / Viper / Velika Britanija
Splash Heads / Eatbrain / Blackout / Srbija

Drop Sensei
Massivity
Re:Vibe
_____________________________________________

Pretprodaja ulaznica počinje 10. maja:

Cene karata:

PROMO: 500RSD – OGRANIČENO
REGULARNE: 700RSD
PROMO VIP: 799RSD – OGRANIČENO
VIP: 1200RSD – OGRANIČENO

* Svi koji imaju ulaznice za KATANA događaj, sa njima ulaze na Shuriken !

 

GDE?

NOVI SAD
PETROVARADINSKA TVRĐAVA - HORNVERK

KADA?

SUBOTA 17.06.2017. u 22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER PROMO - 500 dinara
VIP PROMO - 800 dinara 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.